GYAKORI KÉRDÉSEK

Minden doboz 180 kapszulát tartalmaz, amely 1-2 hónapra elegendő.
Az ügyfeleink leginkább a CuraLin 1 csomagot rendelik, amely 30-60 napra elég.
Sok felhasználó szerint: - az első hónapban a vércukorszint 30%-al csökkent - Az életminőséget befolyásoló tünetek, mint a fáradtság, szájszárazság, gyakori vizelés, homályos látás 3 hónap alatt javultak.
Általános javaslat 1-2 kapszula szedése minden étkezés, reggeli, ebéd és vacsora után (lefekvés előtt). 1 kapszula javasolt minden étkezés után átlag 8,0 mmol/l (144 mg/dl) alatti vércukor esetén, és 2 kapszula minden étkezés után átlag 8,0 mmol/l (144 mg/dl) feletti vércukor esetén. Javasoljuk, hogy naponta mérd a vércukrod amikor CuraLint szedsz, hogy ellenőrizd annak hatását.
A GMP és ISO 9001 tanúsítványok szerint a CuraLife prémium kategóriájú és nagyon jó minőségű termékeket forgalmaz. A CuraLife továbbá FDA engedéllyel is rendelkezik. A CuraLin továbbá rendelkezik az Élelmiszeri Bioerőforrások engedélyével is. CuraLin 100%-ban természetes alapanyagú növényi termék, mellékhatások nélkül. Természetesen, mint minden táplálékkiegészítő esetében, használat előtt ki kell kérni az orvos véleményét.
Az oldalon bemutatott valamennyi termék étrend-kiegészítő és nem igényel orvosi javaslatot. Olvassa el figyelmesen a csomagoláson feltüntetett útmutatót! Az étrend-kiegészítők szedésével elért eredmények változhatnak és nem egyformák minden szervezetnél.
Online fizetésnél teljes biztonságban használható a bankkártya vagy a céges kártya. Fizetéshez elfogadjuk a VISA (Classik és Electron) és MASTERCARD kártyákat (beleértve a Maestrot is, ha van CVV2/CVC2 kódja). Az utalásnál nem számolnak fel további költséget. Az adatok feldolgozása kizárólag az Online Fizetések szerverein történik.
Az adatok biztonságát garantálja, hogy az Online fizetés nem tárolja a kártyája bizalmas információit, hanem titkosítva küldi el a feldolgozó banknak. Így az adatai biztonságban vannak. A számlán levő pénznemtől függetlenül az utalás lejben történik a bankjának valuta árfolyamán.
A kártyás fizetésnél a tranzakció a számlakivonaton a CuraLife néven jelenik meg.
A fizetés online történik bankkártyával vagy futáron keresztül utánvétellel.
A curalife.hu termékeket a DPD futárszolgálat szállítja ki. A rendeléseket 17:00 óráig lehet megtenni, a kiszállítás pedig maximum 4 nap alatt történik. A szállítás ingyenes.
Minden rendelést legfeljebb 4 nap alatt kiszállítunk. A szállítási díjat a termék ára tartalmazza, amely a curalife.hu oldalon fel van tüntetve.
A 34/2014 sz. rendeletnek megfelelően az ügyfélnek joga van a csomag átvételétől számított 30 napon belül a megvásárolt termék visszaküldésére anélkül, hogy az okát megnevezné. A felbontott terméket nem vesszük vissza.
A terméket csak az eredeti csomagolásban (felbontatlan állapotban) lehet visszaküldeni. A kibontott dobozokat nem áll módunkban visszavenni. A termék árának visszafizetése a visszaküldött termék átvételétől számított maximum 10 napon történik. A kártyával kifizetett termék árát ugyanarra a kártyára térítjük vissza, a visszaküldés dátumától számított 3-30 napon belül.