blog

CuraLife — Zöld zöldségek

Növényi alapú étrend.

Növényi alapú étrend.

A növényi alapú étrend főként növényi eredetű élelmiszerekből áll, kevés vagy egyáltalán nem tartalmaz állati eredetű élelmiszereket. Ebbe a kategóriába tartoznak a zöldségek, a teljes kiőrlésű gabonafélék, a hüvelyesek, a diófélék, a magvak, és a gyümölcsök.

A közelmúltban a média, valamint egyes dokumentumfilmek arra világítottak rá, hogy az egészségesebb vegán étkezésre való áttérés nemcsak a testünket, hanem a Föld egészét is meggyógyítja - miközben számtalan ártatlan életet ment meg.

Brokkoli, természetes gyógyszer a 2-ES TÍPUSÚ DIABÉTESZ ellen

Brokkoli, természetes gyógyszer a 2-ES TÍPUSÚ DIABÉTESZ ellen

A vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag brokkoli jól ismert daganatellenes tulajdonságairól. Íme néhány tipp az induláshoz:
Kiváló fegyver a 2-es tipusú diabétesz szabályozásában, és egyes gyógyszeres kezelésekhez hasonló eredményeket nyújt. A brokkoli tartalmaz egy értékes összetevőt, a glükorafarint, onen szulforafánná alakul át, és lassítja a tumor kialakulását. A glükoraparin általában megtalálható a keresztesvirágú zöldségekben (káposzta, karfiol, mángold, retek, fehérrépa, torma stb.), Better közé a brokkoli is tartozik.