blog

CuraLife — Fehérje

REGGELIRE AJÁNLOTT ÉLELMISZEREK

REGGELIRE AJÁNLOTT ÉLELMISZEREK

A cukorbetegeknek ajánlott bizonyos reggeli élelmiszerektől szédületesen megnő a vércukorszint! Ez egyáltalán nem jó, a betegség súlyosbodásához vezet. Széles a megfelelő reggelik választéka, mi azonban 5 szuper élelmiszerre csökkentjük a listát, és bemutatunk 5 olyan élelmiszert is, amelyet inkább kerülnöd kéne!

Fehérje- és glükózszint

Fehérje- és glükózszint

Sokan nem tudják, hogy a fehérje és a zsír fontos szerepet játszik a vércukorszint ingadozásában. A fehérjék vércukorszintet befolyásoló hatásának megértése forradalmi megközelítést jelenthet a cukorbetegség kezelésében. Reméljük, hogy az alábbi információk segítenek az étkezés utáni vércukorszint-emelkedések kezelésében.

Hogyan befolyásolják a fehérjék a vércukorszintet? Az étrend és a testmozgás a cukorbetegséggel való élet olyan aspektusai, amelyeket mindenkinek figyelembe kell vennie. Mindannyian tudjuk, hogy nincs egyetlen megoldás a cukorbeteg étrendre. Ezért minden cukorbetegséggel diagnosztizált személynek beszélnie kell orvosával, hogy személyre szabott étkezési tervet állítson össze.

A legtöbb cukorbetegséggel diagnosztizált ember azt hiszi, hogy a szénhidrát- és...