blog

CuraLife — 2-es típusú cukorbetegség

🍔KETTES TÍPUSÚ CUKORBETEGEKNEK ajánlott hamburger receptek

🍔KETTES TÍPUSÚ CUKORBETEGEKNEK ajánlott hamburger receptek

A kettes típusú cukorbetegségben szenvedők számára javasolt, hogy egész életük során egészséges étrendet kövessenek, és mindig helyes táplálkozási döntéseket hozzanak, mert így urai lehetnek a betegségnek, azonban néha mindenki megérdemel egy kis nassolást, ízlelőbimbóink kényeztetését.

🫒🫒🫒Olívaolaj és olívabogyó KETTES TÍPUSÚ CUKORBETEGEKRE gyakorolt jótékony hatásai

🫒🫒🫒Olívaolaj és olívabogyó KETTES TÍPUSÚ CUKORBETEGEKRE gyakorolt jótékony hatásai

🫒Az olívaolaj, különösen az extraszűz olívaolaj jól ismert számos jótékony egészségügyi, gyulladáscsökkentő, vércukorszint kiegyensúlyozó és a szív- és érrendszer egészségét fenntartó hatásának köszönhetően. 


Az olívaolaj csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának veszélyét, segít a súlycsökkentésben, megelőzi az agyi érkatasztrófát, valamint képes visszafordítani az Alzheimer-kórral kapcsolatos memóriaveszteséget. 


Olasz húsgombócok cukkinivel

Olasz húsgombócok cukkinivel

Olasz húsgombócok cukkinivel

Gyors és egészséges vacsorát szeretne?
Íme, egy fasírt és cukkinitészta recept, amely a tészta egészséges alternatívája.

A tea hidratál? Mik a tea jótékony hatásai?

A tea hidratál? Mik a tea jótékony hatásai?

A szervezetnek a hideg évszakban is folyamatos folyadékpótlásra van szüksége, még akkor is, ha nem érezzük úgy, hogy szükségünk lenne folyadékra, mint a meleg évszakban.

A hideg évszakban a tea forrón vagy hidegen is fogyasztható, és segít kiegészíteni a szükséges folyadékbevitelt, mivel rendkívül előnyös alternatívát nyújt a sima vízzel szemben.


Mi a Mind Diéta? MIND diéta (a kognitív hanyatlás lassítására szolgáló étrend) - alapelvek, étrend, előnyök

Mi a Mind Diéta?  MIND diéta (a kognitív hanyatlás lassítására szolgáló étrend) - alapelvek, étrend, előnyök

MIND diéta (a kognitív hanyatlás lassítására szolgáló étrend) egy olyan étrend, amely a világ legegészségesebb étrendjeinek kombinációján alapul.

Mindkét diéta ismert arról, hogy csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség, a neurodegeneratív betegségek és sok más betegség kockázatát. A chicagói Rush University Medical Center kutatói azonban olyan étrendet akartak kialakítani, amely az agy egészségét és a demencia megelőzését szolgálja. Ennek érdekében egyesítették a két diéta elveit.