Quinoa, Csicseriborsó és Lazac saláta

 

A legtöbb salátától eltérően ez színültig tele van minden olyan tápanyaggal, amire szükséged van, hogy órákon át jóllakottnak érezd magad! Színek, textúrák, és sok-sok aroma, ezt az ételt imádni fogod! 

Egyszerű, és mégis nagyszerű! 

Hozzávalók

  • 130 g (egy csésze) főtt quinoa 
  • 125 g konzerves, leöblített, leszűrt csicseriborsó 
  • 95 g leszűrt lazac konzerv
  • 100 g félbevágott cseresznyeparadicsom 
  • 40 g hüvelyes cukorborsó, főtt
  • 40 g saláta, bébi rukkola vagy bébispenót
  • 3 evőkanál frissen csavart citromlé
  • 2 evőkanál extraszűz olaj
  • 2 teáskanál tökmag

Elkészítés:

  • Egy nagy tálban keverd össze a quinoát, a csicseriborsót, a lazacot, a paradicsomot, a borsót és a rukkolát
  • Add hozzá a citromlevet és olívaolajat, és keverd össze
  • Hintsd meg tökmaggal
  • Adj hozzá sót és borsot, illetve egyéb fűszert ízlés szerint.

JÓ ÉTVÁGYAT!


A bejegyzés megosztása