A legtöbb salátától eltérően ez színültig tele van minden olyan tápanyaggal, amire szükséged van, hogy órákon át jóllakottnak érezd magad! Színek, textúrák, és sok-sok aroma, ezt az ételt imádni fogod!
Egyszerű, és mégis nagyszerű!
Hozzávalók
- 130 g (egy csésze) főtt quinoa
- 125 g konzerves, leöblített, leszűrt csicseriborsó
- 95 g leszűrt lazac konzerv
- 100 g félbevágott cseresznyeparadicsom
- 40 g hüvelyes cukorborsó, főtt
- 40 g saláta, bébi rukkola vagy bébispenót
- 3 evőkanál frissen csavart citromlé
- 2 evőkanál extraszűz olaj
- 2 teáskanál tökmag
Elkészítés:
- Egy nagy tálban keverd össze a quinoát, a csicseriborsót, a lazacot, a paradicsomot, a borsót és a rukkolát
- Add hozzá a citromlevet és olívaolajat, és keverd össze
- Hintsd meg tökmaggal
- Adj hozzá sót és borsot, illetve egyéb fűszert ízlés szerint.
JÓ ÉTVÁGYAT!